Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notes I

Sitter på sängen och tänker på dig,
önskar du vore här,
lika nära mig nu när natten sänker sig
som tidigare idag,
då, när solen just gått upp
och vi hade en hel lång förmiddag
att älska varandra, gång på gång

Och jag vill fånga ögonblick,
bevara dig här,
dina ord, dina tankar, dina rörelser
Och jag vill förstå vad du tänker
när vi är så nära varandra det bara går,
så öppna och sårbara och fria;
Älskar du mig då?

Gå inte, min prins,
även om vi ses imorgon
Ännu är det flera timmar kvar
innan verkligheten har närvaroplikt




Fri vers av Aliah
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-04 23:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackra andas dina hjärtvingar
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Aliah