Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarimorgon



I gryningsolsljus
betraktar jag dig
Himmelsblå väggar,
februarimorgon bortom havet

Du är koncentrerad,
skrivarupptagen,
och jag har just vaknat
till ljudet av snö

Jag smeker ditt ansikte
med mina ögon,
älskar att se dig skriva
ord som blir historia

Plötslig tittar du upp,
ömhetsleende,
och i en enda blick
ger du mig världen




Fri vers av Aliah
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-11 23:08



Bookmark and Share


  JNI
vacker som alltid från dig!

och sakta men säkert kommer han över oceanen för att närma sig dig.. där du tar han till dig för att föreviga dina drömmar av hans andetag ..
2009-04-12

    Alvar E. Andersson
Mycket vackert, och mycket personligt. Tack för de vackra orden och de vackra tankarna! Du har fallenhet för att uttrycka mycket med få ord.
2009-04-11

    sleepwalking
Kärlek är förevigt
det finaste som finns
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Aliah