Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Jag längtar efter att höra dina andetag
när du fortfarande sover och dagen just har grytt
Jag ser genom fönstren att ekarnas grenar
har bildat bokstäver som tillsammans
stavar våra namn

Jag längtar efter att röra vid dig
men vill inte väcka dig, inte ännu,
utan vilar i vetskapen
att jag bara kan räcka ut armen
för att känna att du finns där

Jag längtar efter att oceaner inte längre
är oceaner av avstånd,
utan broar över tid och rum
Och att verkligheten är lika nära
som alla mina drömmar om dig




Fri vers av Aliah
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-02 00:53



Bookmark and Share


    Alvar E. Andersson
En ljuvligt vacker dikt. Så vackra vändningar och sådant skönt bildspråk!
Oceaner som inte längre är oceaner av avstånd utan broar. Att vila i vetskapen. Att verkligheten är lika nära som alla drömmar. Man kan smaka på varje rad och njuta av dess skönhet.
Tack!
2009-04-02

  JNI
wow !

underbart att få läsa ur den okrönte av "magins ord".. denna mening är bara helt ljuvligt underbar!!

"utan vilar i vetskapen
att jag bara kan räcka ut armen
för att känna att du finns där", applåder !
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Aliah