Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradissagan

Jag flyttade mig till
en tyst vagn på tåget
för att ostört
kunna tänka på dig

Dina händer mot
min nakna hud,
din smekning med
lätta fingrar över
mina bara bröst,
kyssen, den hemliga,
med läppar
som andas längtan

Och jag vill ge dig allt
i en evig sekund
innan det åter försvinner
till ett fjärran palats
av hopp och drömmar
där saknaden ekar högt
i tomma rum
hos dig och mig

Jag väntar mig
att bli förförd
med sensuella viskningar
och försäkrar dig om
att vid återvändandet
bär din kropp
spår av stjärneglitter
som löfte om mer
Ty det hör Paradissagan till




Fri vers av Aliah
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-19 18:40



Bookmark and Share


    Kundvagn
Hmmm...min slutsats är att du verkligen behärskar skaldekonst...tillskillnad från undertecknad...
2008-12-11

    Alvar E. Andersson
Varm innerlighet, djup känsla och personligt tilltal som känns riktat direkt till läsaren. Mycket vacker!
2008-07-21

  Larz Gustafsson VIP
I sanning en helt underbar saga!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Aliah