Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tistlar


du säger
du är sann
din kärleks tistlar
är i dvala

men varför orkar 
mitt hjärta
aldrig bära

som en skeppsbruten
under falsk flagg
ser jag dig nu
tacksamt

överleva varje våg 
av lossad 
rädsla

jag skälver under dina
händer

de är ofarliga nu

men minnet
av eldar
bränner än

under 
min hud




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-05 08:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du för mig till tistellunden

möter dem
hör humlor

vet tistlars helandegärning

den vilken överlevde tror du den djuplever

du berör
2011-04-05

  lisa"puzzle"svensson
under ytan...finns det skratt och gråt...
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo