Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig känna liv



låt mig känna liv

                      älska mig rött

rädda mig ur stormande hav

                      svep över med blått 

då känslornas hav är dödande

                      strömt

lämna mig oberörd när jag drunknar
                    
                      lämna mig rosa

som när sol möter hav

                      låt mig drömma vidare

färdas med  molnen

                      de vita      




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-05 09:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
... själshimmelsbild

måla den med ... ja- spänn ett papper över en vägg... måla med breda penslar... dtå ej still ... lev med rörelsen...
2011-04-05

  lisa"puzzle"svensson
känslornas palett...
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo