Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers av papillon Läst 93 gånger Publicerad 2010-02-03 kl 12:27


Ompublicering på förekommen anledning............

Att det skall vara så jävla svårt att känna igen en skurk!!



Mundus vult decipi - Världen vill bedragas......

Vid åsynen av herrn från Spyker och SAAB:s VD
mottagande folkets jubel i Trollhättan grips jag
av ett visst tungsinne - lär sig människan aldrig??

Dala Djupgas, Framfab och Trustor - here we come!!!
Mundus vult decipi, ergo decipiatur -
"Världen vill bedragas, så må den då bedragas."






Fri vers av papillon
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-06 12:36



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Man missade ett tillfälle där: minns jag rätt så såldes andelar i Dala Djupgas först för 10.000 bagis, och när de stod som högst kunde man sälja dem för 50.000. Men sånt fattar man ju bara i efterhand, när det är för sent ...
2011-04-07

  halmstrå
Låt oss då göra den snöda världen nöjd
och sänka skatten som blev höjd
sedan köra utav katten
Saaben hela långa natten!

Puss på dig.
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

papillon