Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omskrivning


Ett spöke till dej

när lamporna mörkna
när haspel går på
å ligg nock i bädden
men int somna ändå

när skuggorna djupna
när ljudna är dov
nåt ryser dej människa
men du borde sov

när månskärva hänger
där natthimla stå
när klock tick tack stannat
men hjärtat ditt slå

när skinna ditt knottrar
när kammarn bli kall
tyst tick tick mot glaset
å steg i din hall

rakt genom dörra
en gast sveper å
den bleka vålnad
så stirrande stå

å riktar ett finger
som dömande gör
mot dig där i natta
å du vet varför




Bunden vers (Rim) av Håkan Eklund
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är ju briljant!
2011-06-27

    99knivesinside
Men! Helt bra ju!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund