Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill


tankarna ekar
efter dig
dina bomullslätta
händer

har satt märken inom mig

som efter något hårt
och stansat

.

dina stjärnfall
öste över

våra trötta nätter
när vi inte kunde somna
nära

men jag ö n s k a d e

 

 

falla offer
i din kärlek
,besanna

livets envisa
drömmar

de du enkelt slog bort
i ditt tvekande 

.

kastade ned
i verklighetens

illasinnade gap
det som slukar drömmares

 

d r ö  m m a r

som om att det inget var
mer än

 

din rastlöshet

 

som att det var
tillräckligt

.

 

men jag v a r
ditt hjärta
bar ditt tecken

för ett tag

innan alla tankar
blev till

d i m m a 

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 275 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-07 21:22



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Wow, vilken fin poesi!
2011-04-09

  Janne
Känslostarka
ord som berör,
tack för att du delar
med dig av dom
2011-04-09

  lisa"puzzle"svensson
ditt hjärtas lättnad är dess önskan ;)
2011-04-08

  Lena Själsöga Keijser
ett ord vilket stiger fram är
innebörd

vet ej varför

det är det vilket andas i denna vill

tankar
huvudets
kan lägga dimma
ridåer

hjärtat andas
skingrar dimman
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo