Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mats har blockerat mig sedan ett par år, jag läser vad han skriver och blir alltsomoftast vansinnig över hans naiva tro på vad som står i kvällspressen. Men han saknar inte mod...............


"Sverige - En Polisstat ? "¨kommentar till en text

Polistillslaget mot fyra familjer med forcerade dörrar, lyfta vapen och höga skrän från en adrenalinstinn nationell insatsstyrka där den tekniska bevisningen dessutom var bräcklig som som ett mandelflarn på polismästarens tårta - alla skrin och skrän, alla gangsterluvor och automatvapen var när allt kommer omkring bara ett fjantigt jidder avsett att styrka den officiella maktens arroganta överhöghet mot blattedjävlarna.
Det här har du skrivit bra Mats, modigt och bra




Prosa av papillon
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-08 22:09



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
håller med... men varför blockerade han dig för två år sedan???
2011-08-21

    ej medlem längre
kanske dags att sluta läsa det han skriver?
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

papillon