Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon satt och väntade

på att livet skulle börja
på att solen skulle skina
på att mannen skulle svara

och hon såg aldrig magnolian blomma, guldfiskarna simma, eller möjligheterna i livet

hon vände ansiktet bort



© Ewa Åkerlind, Ordberoende Förlag




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 2554 gånger och applåderad av 29 personer
Utvald text
Publicerad 2011-04-09 04:59



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Sjukt bra!
2011-12-15

    Shush
Väldigt lätt att känna igen sig i. Det där med att vänta på att livet ska börja är en verklig luring.
2011-12-14

  Jean-Michel Orblin
Hoppas hon börjar se det vackra i livet och inte bara sitter och väntar.
Gillar denna.
2011-09-18

  Schackpoeten VIP
Kort och kraftfullt, det gillar jag :-)
2011-07-17

  Linda CH VIP
Ypperligt skaldat. Fängslande och känslofyllt!
2011-07-14

  walborg
Bra text.
2011-07-14

  MeAmmie VIP
Starkt men ändå så skört ◄♥►
Du fångar en stund i livet till att bli en helhet.
Inte många som kan! Applåder i massor!
2011-05-29

  Anna*
Betydelsen av och svårigheten att uppskatta det sköna i ensamhet gestaltas tydligt i hennes smärta! Applåderar
2011-04-11

  Lena Själsöga Keijser
du skriver verkligen
påtagbart

det bortvända ansiktet

i den bilden önskar jag att medvarande är nära
2011-04-10

  Minkki VIP
en text med en viss igenkänningsfaktor - och en så vacker bild !
kanske hon trodde sig vänta på allt annat, men väntade på en insikt ?
2011-04-09

  Quasimodo
Talar starkt för detta med närvaro i nuet och i det man är, eller inte är!
2011-04-09

  LassO
sånt händer nog lite här och där
2011-04-09

    ej medlem längre
Härligt med kontrasten som uppstår
när du bytte perspektiv! :-)
Jättefint fångat, djupt tänkt!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind