Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta besöka mig

Du tittar sådär på mig,
som du alltid har gjort.
Jag har ju sagt till dig,
sluta besöka mig.

Varje natt då jag somnar,
besöker du mig.
I alla mina drömmar finns det spår,
av dig och mina tårar.

Visst saknar jag dig,
men detta är vår väg.
Så snälla låt mig va
besök inte mig.

Mina drömmar ska få mig att glömma,
inte dra upp all smärta igen.
Sluta besöka mina drömmar,
jag vill inte se fler tårar på kudden.

Sluta påminna mig om allt,
låt mig vara i fred nu.
Låt mina drömmar bli
min egna lilla värld!




Övriga genrer av Manal
Läst 376 gånger
Publicerad 2004-07-17 00:13



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Snart kommer du få styr på dina drömmar...

2004-07-17

  andrasidan
men som om du behöver tid för dig själv. Bra formulerat.
2004-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal