Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a p o l o g i z e


dörrar som slår igen


mitt hjärta har inga

säkrade 

väggar


bara dörrar

.


och mitt hjärta gråter
när det talar

men det kommer inga ord

det blåser bara regn
det målas upp och nedvända 

tavlor

med förlorade böner på

alltid målade
i blödande rött

men

det finns inget rätt
när korthus faller

samman


inga kort som håller bättre


än andra

...




Fri vers av Ex¤animo
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-09 13:07



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
en cyklon skövlar alla hus, inte bara korthus :(
2011-04-09

  cilax VIP
Åh wow!
Sammansatt och enkelt. Utsökta glidande förskjutningar i metaforer.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo