Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp tag


vid liv

undrar jag

hur många gånger

man kan falla

utan


att slå i


för den hisnande känslan

har fyllt mig

 

följt mig


och inga böner hjälpt


...


jag ber dig mark

att ta emot


jag ber dig himmel


släppa tag


...


de som vandrar utan ben

de som ler utan orsak

de som ser


andra sidan

 


de vet

.

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-09 13:12



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
vackraste du, släpper du tag nu...
2011-04-09

  TjejenSomGråterTyst
Jag fik gåshud när jag läste det här!
Du är SÅ duktig på att fömedla dig! :D
2011-04-09

  cilax VIP
De som ror utan åror
Vackert,
lite sorglig stämning i det att skrivarjaget först nu, sent om sider fattat mod
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo