Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I

I mitt inre
växlas allting.
Mina känslor
skiftar

I mitt hjärta
finns sorg
men också
lycka

I mitt liv
finns vänner
men också
små älsklingar.




Övriga genrer av Manal
Läst 285 gånger
Publicerad 2004-07-17 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal