Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacker.

 

När du ler

blommar

hela världen.

 

Och när du skrattar,

du ska bara veta

hur mitt hjärta slår

då.

 

När du skrattar

kan jag känna

doften

av kärlek.

 

Och när dina ögon

tittar på mina

kan jag se

värme.

 

 

 

 




Övriga genrer av Manal
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-12-20 17:49



Bookmark and Share


    steffe struts
vackert! känner igen mig i mina känslor mot någon. Då har du lyckats!
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal