Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom förväntan

Med solen i ögonen
försvinner alla känslor
fötterna
dansar vals medan kroppen
försöker hitta tempot

vi

en gång hade
för  jag har
tappat
bort känslan av rytm

och

rör mig i någon slentrianisk 
dans som 
stoppat
alla känslor i bagaget.

för det kallas inte tom
utan
förväntan

eftersom
är du tom kan du bara förvänta dig utfyllnad.




Fri vers av Emelie Skoog
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 18:20



Bookmark and Share


  Lennart Bång
jättebra skrivet!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal