Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där lusten söker sig dit ångest aldrig når

i livets skakiga mönster
söker
sig lusten bortåt dit ångesten inte når

och
under tusen tysta sekunder
letar individer efter kollektiv de aldrig saknat
för
längtan efter någon är större än kärleken till
en själv

i livets obehagliga struktur
söker
sig människor sig närmre ifrån varandra

och
under tusen tysta sekunder
tappar kollektivet längtar efter individen de aldrig önskat
för
tillsammans är vi inte starkare än den svagaste är ensam

och

i livets skakiga mönster
önskar
jag dig lite närmre än tiden nog vågat begära.




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 256 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-27 03:52



Bookmark and Share


  fantasikatt
Gillar skarpt! Bra skrivet.
2014-09-30

  Peter Olausson VIP
väl framfört budskap om både gemenskap och närhet - tack!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal