Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda läppar suktar närhet

Jag skrattar åt likgiltighet
förkastar sorgen
och
blir förälskad i minuter

dansar med slutna ögon
ler åt taktlösheten
och
önskar längre nätter

vinet smakar bättre
färgerna är klarare
även
om tystnaden är min vapendragare

Röda läppar suktar närhet
krossade hjärtan skriker
om avstånd

förlorade själar
sörjer de danser de missat
och
aldrig kommer få

medan

jag har hittat takten i ensamheten.






Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-01 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal