Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en nyversion av en dikt som en mycket yngre och naivare version av mig skrev.


Drömmar och fastrostade fantasier

Det är som att
jag
önskade att du rostade fast
i min hand.
Då när vi rökte
oss höga på
inlevelse

och

kippade efter
det ni kallar
riktigt luft.

Då allt som fanns
i tankarna
var tvåsamhet
och självömkan

Jag tänker ta på mig min kjol,
dansa några varv runt solen
och sedan rosta fast på din
garageuppfart

som

om jag inte hörde hemma någon annanstans.




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-12 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal