Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mycket vill ha mera och får allt

du vet vilken dy jag varit i
och
hur många gånger jag
vaknat med ångest och
tappat andan i oändliga försök att hitta
rätt

att jag hakar mig på ord
glömmer namn
och
inte riktigt vet hur man
skrattar i grupp
stör inte dig

du vet vilken dy jag varit i
och
att jag måste omvärdera allt
för att kunna
stå still i ett lugn jag inte har

att min rytmik sällan
matchar andras
och
stegen mer ofta blir fel
än enbart taktlösa

ändå

önskar du flera nätter
längtar efter mer
söker kyssar
och
ler när du hör mitt namn

antar det är vad andra kallar kärlek




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 556 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-02 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal