Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen tröstad


Du strök min panna

Det min mamma borde ha gjort

Dina händer tröstade mig




Fri vers av eva m h
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-11 22:46



Bookmark and Share


  stella
Mitt-i-prick! Smärtsam.
2011-04-25

  aol
rader som verkligen är berörande,
2011-04-16

  karenina VIP
ibland finns trösten hos ngn annan, och handlingen helar och läker och minner om det som en gång borde bli gjort
2011-04-14

  thyra
Viktigt med ömhet tänker jag av dina ord! Fint!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

eva m h