Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Började skriva 2008-04-09 i sorgen efter min man som just gått bort. Tre år senare befinner jag mig i New York för att arbeta med en romanidé. Jag väntar inte. Solen skiner, guldfiskarna simmar och magnolian blommar


Tusen texter

tusen tankar
tusen tillfällen till reflexion

Tack till dig som läst, applåderat och även kritiserat




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kommer tid, kommer vår!
Härligt att du tagit dig vidare,
jag är glad för din skull.
2011-04-17

  aol
bravo vännen,
2011-04-13

  Lena Själsöga Keijser
tack till dig
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind