Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om min bortgågna mor!


Mamma

Låt mig få minnas, hur det var att känna

din hudssmekning mot mig.




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-12-21 10:10



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Blev rörd ... min mamma dog för 1,5 år sedan. Ibland känner jag hennes hand mot min kind ...
2012-06-09

  Don Jorgé
Fint.
2008-07-15

  alvan
Vilken längtan dessa små ord förmedlar...
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP