Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt tanken vila

ibland
blir det inte
mer än
såhär

bara tomt
utan ork

förlåt

jag ger inte upp
slutar bara
att tänka
för en stund




Fri vers av ia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-18 00:36



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fullt tillåtet att få gå på tomgång ibland..:)...
2011-04-18

  Emme VIP
Förstår precis vad du menar...
2011-04-18

  Anna*
Så skönt att jag inte är ensam om det =0)
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP