Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGESTENS GREPP

Orosfjärillarnas snurr
i solarplexus
Trycket som spränger
i bröstet
Huggen och värken
i hjärtat

Jag tänder ljusen
vid ditt fotografi
Tar din tröja
i min famn
Kramar om den
insuper doften

Du är borta
finns inte mer
här på jorden
Mina minnen
är fulla av dig
I mitt hjärta
finns du levande

Jag ska plantera
små röda rosor
framför din
gravsten




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-18 18:55



Bookmark and Share


  Hans Christian
Första strofen är glimrande och slutstrofen likaså. Får både en inre känsla samt en visuell upplevelse. Tack!


Så jag planterar vackra sommarblommor i din själ!

Alla kommentarer är alltid helt ärliga och inget annat.

Kram&Bokmärke!
2015-06-09

  Maiah VIP
Underbar att läsa, sorgen sipprar i genom och man känner huggen och värken i hjärtat
2011-08-05

  Bibbi VIP
Har gått igenom detta då jag blev änka.
2011-07-08

  Prins Hatt Under Orden
håller med!
2011-05-14

  Minkki VIP
du planterar levande ord, tack för det!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP