Detta är dikten jag skrev till min Älskade Mans dödsannons

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är dikten jag skrev till min Älskade Mans dödsannons




Dikt

Du var min lyckta

Du var mitt ljus

Min ledstjärna i livet


Min Älskade...

Vi hann aldrig ta farväl

Du lever i mitt hjärta

Du finns i min själ


Du var mycket mer än så

Min Älskade Pehr...

Snart ...snart

möts vi igen


Sov gott min Älskade




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-18 19:41



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Sov gott.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP