Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förblödande inblick


(O) influerat


aldrig att jag dolde
förskingrade dig ett andetag
aldrig att innerligheten svek mina sinnen
aldrig att jag någonsin slutade älska din närvaro

det var du,
som valde att gå förfluten





Fri vers av trasdocka
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-12-22 16:24



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Första gången jag läser något i ett kortare format av dig och jag gillar titeln som indikerad på flera saker än just en exakt sak.

''aldrig att innerligheten svek mina sinnen
aldrig att jag någonsin slutade älska din närvaro''

Var det som nog grep tag i mig mest och verkligen kändes.
Vackert.
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka