Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker att luta mig bakåt

Teet bränner i halsen och jag
lutar mig bakåt
Upptäcker att ingenting tar emot
där jag trodde det finnas
en dämpande matta som kunde
slicka upp allt
äckligt blod när
driften övergett




Fri vers av Vimmel
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimmel