Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar gubbar ;)


Ska ligga och njuta..

Livet det knoppas
jag drömmer
och hoppas..
att sommaren
blir härligt skön
för då ska jag
ligga på marken grön
och titta på molnen
som seglar förbi
äta min glass
med jordgubbar i ;)









mare










Fri vers av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-17 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt !
2011-05-18

  Black Bird
Haha ... Hel härlig! Man känner doften av sommaren ...
2011-05-18

  Lars E Jönsson
har du plats för fler där på gräset. Som liten låg jag i hängmattan såg molnen flög förbi, utan jordgubbar och glass.
2011-05-18

  Larz Gustafsson VIP
En härlig framtidsvision.
"Med en glass i min mun och sandaler av plast..."
2011-05-18

  Bibbi VIP
Jaså det var jordgubbar Du menade:-)

Så njutbart.
2011-05-17

    ej medlem längre
Jag instämmer i din längtan!

Kul ingress ...
2011-05-17

  M.A.J.R
Väldigt bra skrivet
en längtan som även finns hos mig :)
2011-05-17

    ej medlem längre
Skönt och gott. Gillar din dubbelmening i ingressen.
2011-05-17

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härlig längtan.
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP