Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brudgummens ord till bruden: "Du min duva i bergsklyftan, I klippväggens gömsle, låt mig se ditt ansikte, låt mig höra din röst; ty din röst är så ljuv, och ditt ansikte är så täckt" Höga Visan 2:14


Den älskandes blick

Hur få är det icke

som dröjer kvar

inför Gud.


Många beder till Gud.


De kommer inför Gud

i feberaktig brådska

med önskningar

och i förtvivlan.


Men få dröjer kvar där

för att vinna det lugn

och den styrka,

som kontakten

med Gud kan skänka.


"Vänden eder till mig,

så varden I frälsta."

Jesaja 45:22


Men det var ej meningen

blott för en kort stund.


Meningen var

att människan

skulle dröja kvar

inför Guds ansikte


och blicka in i det

liksom den älskande,

som är försjunken

i betraktandet

av den han älskar.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-26 22:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Dom sista raderna, så sant och vackert..
2011-04-30

  Maximillixen
Varmt och kärleksfullt skrivet och alla har sin plats kvar där vare sig de stannar eller inte. Så tror jag :> Att den reserverade platsen är tillgänglig alltid.
2011-04-27

  poetryGirl
vad duktig du är Bibbi
2011-04-27

  anits VIP
Mycket vackert
2011-04-26

  aol
så vackert,
2011-04-26

    Annika J
Vår Gud är seendets Gud!
2011-04-26

  L Patrik W Johansson VIP
Fint

jag har inte läst den gamla bibeltexten i ingressen på länge men såg nu i det här lilla stycket att min skiljer sig, vilket är bra

Bägge fungerar får jag väl ödmjukt tillägga

Be well,
LPWJ
2011-04-26

    ej medlem längre
Stanna så att Han hinner krama om som på den fina bilden!
Bibelordet ur Höga Visan fick jag som minnesord på en reträtt för en hel del år sedan, vågade inte riktigt ta det till mig.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP