Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul önskar Missi!!

Även om det inte är någon vit jul
är det ju jul ändå
sSå dig ner framför tvn
med kalle anka
och carl-bertil jonsson
Ät nötter
och ischoklad
Öppna klappar
dansa runt granen
Slappa
titta på film
och njut så mycket ni kan
Vilket fall som helst

Från er alla
till er alla
en riktigt god jul

/Missi




Fri vers av Missi VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-23 13:14



Bookmark and Share


  rebecca d
tack detsamma, goding!!

tycker det är lite svårt ge kritik på den...enkel, finns mdd et som brukar finnas med på jul...(förutom kanske han vilkens födelsedag vi firar?)
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon