Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GOD JUL!!!!!


God julhaiku!!

ät ischoklad och
kolla på kalles jul, njut
av julaftonen




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 617 gånger
Publicerad 2005-12-23 13:19



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mysig och julfin
2005-12-23

  Christer VIP
Åååh ischoklad...det har vi glømt o gøra....typiskt. Go jul!
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon