Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doftar frihet..

Havets vind
blåser emot
min längtans kind
doftar frihet
doftar vår
insuper vinden
där jag står..






mare





Fri vers av mare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-28 09:38



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Snygga rader
2011-05-01

  Järnkatten
..i fören på en segelbåt...mmm...
2011-04-30

    wildrosen
Ja känner havets vindar, härligt
2011-04-29

    Annika J
Underbart!
Just så är det att bo vid havet, din dikt förde mej tillbaka dit.
2011-04-28

    ej medlem längre
Känner nästan doften av tång och väcker längtan till havet.
2011-04-28

  Lars Hedlin
Doft av livet! :))
2011-04-28

  aol
känner igen just så, berörde mej verkligen
2011-04-28

  ULJO
Havet är underbart, lika underbart som dina ord.
2011-04-28

  Lars E Jönsson
var står du då
2011-04-28

  Bibbi VIP
Så skönt.
2011-04-28

  lodjuret/seglare VIP
Men det där är ju alltsammans så självklart att det är först när du klär dessa känslors tankar i ord som det framstår som så klart för envar möjlig läsare...
2011-04-28

    Maria Malm
Härlig känsla!
2011-04-28

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härligt!
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP