viljan är att orka mer än vad man själv tror

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viljan är att orka mer än vad man själv tror




bättre att ge ton än fälla en tår

som i en stor dysterhet

hon sjunger ut
sin smärta
likt en hes
näktergal

inte för att störa
den vackra fridfulla
stämmningen

utan enbart
för att orka
le
 
när hon
egentligen
bara vill gråta




Fri vers av ia VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-28 13:41



Bookmark and Share


  Järnkatten
Så fint beskrivet, applåderar...
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP