Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där drömmarna finns till

I drömmarna
förblir du alltid min
alla drömmar
slutar lyckligt
tills jag rycks upp ur den
av något själ
mitt första ord för dagen
blir då oftast : nej!!




Fri vers av Missi VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-12-23 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon