Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll tänker jag på dig

Ibland tänker jag på dig.

Om hur allt skulle vara om det fortfarande var vi två.
Två kroppar som dras mot varandra likt magneter.
Din tunga i min mun, dina händer över min kropp.
De spännande språket som du viskade i mina öron.
Jag såg dig mellan andetagen.

Ikväll tänker jag på dig.




Fri vers av shirin
Läst 371 gånger
Publicerad 2011-05-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin