Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten mellan vågor


älskade ensamhet
närmast kärnan,
omsluter, mörkerger allt

utanför väggarna hörs dov
lycka, smärtsamt eko från förr
då drömmarna nådde hit

som en död vandrar du nu
där mina sanningar ej längre snuddar
din sårade kind, just där dina rynkor
började ta vid.


åter skapas vi
i ständigt återskapande






















Fri vers av Svartsilver
Läst 495 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-05-03 14:08



Bookmark and Share


  aol
verkligen så denna dikt berörde mitt hjärta,
2011-08-14

  Linda CH VIP
Du skriver okonstlat men ytterst sammansatt och med en mycket speciell känsla bakom orden. Imponerande!
2011-06-20

  Ordregnspoeten
Tack för läsningen av denna intelligenta och eftertänksamma dikt.
2011-05-10

  Julio VIP
Vemodig känsla,spår av djuphet.
bra^
2011-05-07

  Anna*
Grymt snyggt där du lämnar utrymme för egen tolkning. Applåder
2011-05-07

  filosofian
väldigt bra!
2011-05-07

    ej medlem längre
Tja,
vad ska kalla?
Gourmetpoesi!
Där rader
smälta
på tunga
2011-05-07

  Sommarnattsljus
Jättefin dikt som berör mig. Lämnar utrymme för eget tolkande. Vacker och känslig. Tack!
2011-05-05

  Lena Själsöga Keijser
stiger in i bilden
upplever
andas vemod

det är ett vackert vemod

det är stort skriva vemod så naket
så vackert

tack
2011-05-05

    Melona
Rundgång, som att flyta med i någonting: ja, vatten mellan vågar. En slags utfyllnad till det livet som blev och det som önskades, drömdes. Slutet är effektivt och jag blir sorgsen av känslan den är skriven med. Känns både autentiskt och genuint, du -Svartsilver.
2011-05-03

  Ola Rydberg
riktigt djävla bra
fastnade för
(smärtsamt eko från förr
då drömmarna nådde hit)
2011-05-03

  Mow Dean VIP
det bästa jag läst på länge.
superstark, ren, rak, enkel...
bravo - du är bra.
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver