man sträver hela tiden efter något, man kämpar efter mål, oftast för långt bort
i stället för att bara se framåt, nu är nu....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man sträver hela tiden efter något, man kämpar efter mål, oftast för långt bort
i stället för att bara se framåt, nu är nu....




framtiden finns i det egna ögonblicket

förbi skogen
bortom kullen
över åsen
genom tunneln

jag har tittat
jag har spanat
funnit
men förlorat

nu ser jag
framåt

även när
jag blundar




Fri vers av ia VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-03 19:14



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Vackert, vackert, vackert. Och sant. Och bra.
Gillar. Mycket.
2011-05-03

  Fredric
Ingressen säger allt...
2011-05-03

    ej medlem längre
Just så...rätt!!!!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP