Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dialog med Gud.


Dina misslyckanden är mina.


Herre, jag överlämnar mina misslyckanden till dig.

Endast du kan gottgöra den skada jag åstadkommit.



Emedan du är min,

måste jag identifiera mig själv

med allt det du är.


Jag återställer till harmoni

den dissonans du skapade.


Jag talar hoppets ord till dem,

vilka du ej älskade tillräckligt

för att vinna från synd och brist.


Jag leder dem

du felbedömde och föraktade

in på lyckligare stigar.


Jag tar på mig dina misslyckanden,

och eftersom din längtan

står till mig

och du erkänner mig som din Herre,

blir det mitt offervärv

att bära

och att omvandla dessa.


Res dig upp ur misslyckandets dy

iför dig den klädnad av tro och kärlek

som jag giver dig.


Var stark i att rädda andra,

du som själv blivit räddad,

stark i mig,

din alltid segrande Herre.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-05 17:43



Bookmark and Share


  Maria T
Tack Jesus för att Du
renar och förlåter oss
2011-05-17

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2011-05-07

  Anna*
Gud tar vid och fyller ut vår bristfällighet liksom pianomästaren lekte toner runt den lilla killen som spelade Blinka Lilla Stjärna på flygeln och skapade på så vis ett mästerverk =0) Det vilar en skön förtröstan i att allt är precis så!
2011-05-07

    maija tuori
Amen !!!
2011-05-06

  mare VIP
Tänkvärd dialog..
2011-05-06

  anits VIP
Starka och kloka rader
2011-05-05

    ej medlem längre
En stark, livsuppmuntrande text
2011-05-05

  Eaglemountains VIP
För Gud är ingenting omöjligt ....

"Jag har ju sagt: Var tapper och stark! Låt dig inte skrämmas, bli inte förskräckt!

Herren, din Gud, är med dig i allt vad du gör."

Jos. 1:9

Trösterik text ....
2011-05-05

  aol
stark trösrerik text,
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP