Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagspoesi

fredag kväll jag rusar upp o ner längs spindelväven
avundas mina jämnåriga som roar sig på stan
jag tvättar strumpor studerar dem i torktumlaren
vill krypa in där i den doftande värmen jag diskar
förtrollade macaroner från i tisdags återvinner
återanvänder plast papper och minnen jag dammar
aldrig betraktar en myras fotspår i bokhyllan
skurar toaletten med tandborsten han glömde kvar
mitt enda bevis på att han någonsin funnits använder
jag till kalk och smuts haha något lever i soppåsen
plasten rasslar och fladdrar men jag är inte mörkrädd
ikväll




Fri vers av Zam
Läst 568 gånger
Publicerad 2004-07-18 15:48



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Gillar denna text grymt mycket! Känner igen mig på något sätt... Bra skrivet!
2004-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam