Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktad till en väninnas tavla med samma titel


Mina katter


Kattliv

Kattkiv

Kattkliv


Katter har fått fnatt

Ute varje natt


Katterna var nyss här

Vet i katten var de nu är


Vill jag nya katter få

Hittar jag dem i Kattalogen då?


Katt katt

Hemmets mysiga skatt




Bunden vers av eva m h
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 09:17



Bookmark and Share


  Anjeska
Katten det svänger ju:-)
Fina katta strofer:-)
Lång och fin katta maran:-)
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h