ibland stannar en känsla kvar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland stannar en känsla kvar




saknad

tomhet

trots all
överbliven
kärlek

var och en

var för sig

 




Fri vers av ia VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-10 08:20



Bookmark and Share


  Magnus P.
Tänk att så få enkla ord bär en sådan kraft.
Tomrummet talar.

Gillar skarpt!
2011-05-11

    ej medlem längre
Bra fångat..en text som liksom även den "stannar upp", fångar känslan av isolering..ensamhet..

Bra
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP