Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår, spelar ingen roll..

Bara för att
våren här
behöver man inte
alls bli kär..
många känner
sorg trots vår
gråter ofta
tystnadens tår..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-13 01:01



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Sanna ord.
Lik väl som man har olika
smak, att vi är olika som personer.
Det som är ljuv musik i mina
öron kan vara hemsk musik för någon annan.
Kanske har man mist någon nära
på våren,.... känslor som spelar in..

Kom att tänka på dikten "visst gör det ont
när knoppar brister" när jag läste dina ord.

//Jenny
2011-05-14

    ej medlem längre
Nej, våren innebär ju inte kärlek per automatik.
2011-05-13

  Lars E Jönsson
Så är det.............fina tankar
2011-05-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Den värmande solen kan förstärka de känslor som dväljs. Slagvidden ökar.
2011-05-13

  ULJO
Så är det, sorgen syns inte alltid utanpå
2011-05-13

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Ja så Är det Mare....
Så sant som det är beskrivet
på dina rader...
Ber om en tröstande famn.
Ett par lyssnande öron.
En människa som finns där.
För Dig
Men även för mig själv....

applåder + Bo-märkt


kb
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP