Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika levande som igår

Dina smekningar vidrör fortfarande
min hud

Andetagen som avtecknade sig mot dina axlar

Din doft vill inte släppa taget
om mitt nattlinne




Fri vers av Sara Se
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-12-26 16:16



Bookmark and Share


  yoyyo
om mitt nattlinne..

vackert
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se