Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag



Jag såg en solstrimma
följde den med blicken
Svarta moln dolde solen
Måhända var det
mina tårfyllda ögon
som skymde sikten

Jag sökte en flik av ljuset
men såg bara mörker
Kanske var det
min själs inre sorg
jag skådade där inne
i det mörksvarta

Min kärlek är
glödande guldröd
Även min längtan är
flammande glödhet
Längtan att få komma hem
till dig min Älskade

Hem till himmelriket
vi ska dela du och jag
Till evigheten där vi
aldrig mer ska skiljas

DU OCH JAG
FÖR EVIGT




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-14 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så intensivt hoppfullt...ljuset i allt mörker..

Ännu en juvel från dig
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP