Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lov och ledighet

Lov och ledighet
då man tar av sig klockan
tar ner almanackan
för att kunna glömma tiden
om dagarna
För nu är det ju lov!
Varför hålla reda på allt?
alla tider...alla dagar....
nej, koppla av

Ingen stress
ingen tristess
***********
För nu är det ju lov
och jag är lyckligt ledig 




Fri vers av Missi VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-12-26 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon