Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt levebröd

Mitt levebröd
är du
Jag måste se dig varje dag
för att överleva
Du svävar högt ovan molnen
lägger inte märke till mig på jorden
men jag blir ändå glad
för att du är lycklig
Jag vet att någon annan
svävar bredvid dig
hon som du älskar
Men jag lever fortfarande på dig
och din lycka
för du är mitt levebröd

17/12 -05




Fri vers av Missi VIP
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-12-26 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon