Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenhjärta -haiku

Hårt är ditt hjärta
Men det är stenar också
och dom är okej




Fri vers av Missi VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-12-26 16:56



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt fångat stenhårt !
2005-12-26

  Ola Rydberg
snyggt fångat
stenhårt !
2005-12-26

  Ola Rydberg
snyggt fångat
stenhårt !
2005-12-26

  rebecca d
gillar..att akceptera verkligheten..
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon