Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta -hq

Ge mitt hjärta liv
rör vid det, med en varm hand
få det att slå igen




Fri vers av Missi VIP
Läst 650 gånger
Publicerad 2005-12-27 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon